Om os


Vi er en lille familie, som består af Kasper, Sara og Sofie. 

Kasper er uddannet kok og selv er jeg (Sara) konferencechef i en større hotelkæde, hvor jeg på nuværende tidspunkt er på barsel. 


Hvor kom idéen fra? 

Idéen om en Gårdbutik opstod tilbage i 2005, hvor Kasper var elev i Danmarks Radios VIP -personale restaurant. Her blev der blandt andet fremstillet valnødder i kanelsirup, som Kasper mente burde komme på glas og sælges til kunderne. 

Idéen blev ikke hørt hos kollegaerne på det tidspunkt, men den blev hængende hos Kasper. 

Først i 2019 lykkedes det at finde den helt perfekt gård, der nu danner rammen om gårdbutikken. 

Det første stykke tid er gået med, at sætte store dele af det gamle stuehus i stand og de fine omgivelser omkring. 

Selv er jeg flyttet ind efterfølgende, og når tiden er til det, er der stadigvæk masser der kan gøres på Bøgebjerggård. 


Opstart

Gårdbutikken var planlagt til at starte i 2021, men pga. COVID-19 og aflysninger af markeder og torvedage valgte vi at udskyde starten til 2022. 
Vi var så godt som klar til at trykke på startknappen i sommeren 2021, da vi valgte at udskyde til 2022 - hvor vi samtidig opdagede til vores store glæde at 2 skulle blive til 3 i 2022. 


Opstart af Gårdbutik og at vores lille datter kom til verden, endte med at falde sammen, så den oprindelige start 1. April, blev udskudt til midten af April, så Kasper kunne holde sin barsel. 

Bøgebjerggårds Gårdbutik

Gårdbutikken


Gårdbutikken har hjemme i Barløse, nærmere bestemt Vestfyn og Assens kommune. 


Drømmen er en stor gårdbutik med café på Bøgebjerggård, men da Rom, som bekendt, ikke blev bygget på en dag, er startskuddet en mindre gårdbutik i det gamle karlekammer  i den ene længe. 

Butikken er i første omgang til selvbetjening, og man er derfor altid velkommen til at kigge forbi. 

  

Produktionen

Alle vores egne produkter er produeret på gården i vores eget lille produktionskøkken. 

Produkterne er håndlavede af Kasper og er fremstillet uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, som du selv ville have lavet dem hjemme. 


Råvarer

I starten af 2022 startede vi så småt et mindre gartneri op, hvor der primært dyrkes hindbær, rabarber, stikkelsbær, jordbær og brombær. Herudover er der mange gamle æbletræer, kvædetræer, blommer og pæretræer.

Da vores produktion af egne råvarer ikke er fuldt udviklet, bestræber vi os på at handle lokalt i det omfang det er muligt.